Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

χαραγμένος

June 17, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για χαραγμένος

Πριν από τη δυτική δυναστεία zhou, οι αρχαίοι άνθρωποι διαίρεσαν μέρα και νύχτα σε 100 γλυπτικές και χάρασαν 100 πλέγματα στον άξονα των clepsyops. Στη σύγχρονη εποχή, ένα λεπτό είναι ίσο με 14 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα. Το «σύστημα 100 τοις εκατό» είναι το παλαιότερο και μακρύς-τρέχοντας timekeeping σύστημα στην Κίνα.
Όταν τη δυναστεία han, η μέθοδος συγχρονισμού η θέση του ήλιου με τη μέτρηση του μήκους της προβολής του ήλιου με το guimeter υιοθετήθηκε συγχρόνως. Ο πίνακας αποτελείται από δύο μέρη: κάποιος είναι όρθιος στο έδαφος για να μετρήσει τη σκιά της στήλης θέσεων ή πετρών, αποκαλούμενη πίνακα Κάποια είναι η κατεύθυνση Βορρά και Νότου επίπεδη για να καθορίσει το μήκος της σκιάς επιφάνειας άκαμπτης, αποκαλούμενο guisui. Δεδομένου ότι η σκιά μπορεί να μετρηθεί από τη μονάδα μήκους, έτσι υπάρχει το ρητό «μια ίντσα του χρόνου μια ίντσα του χρυσού». Κάθε θέση του ήλιου που μετρήθηκε από gnomon απόκτησε βαθμιαία ένα σταθερό όνομα, και αυτό ήταν η προέλευση της ώρας. Στις δυναστείες sui και γεύσης, ο «ηλιακός συγχρονισμός αζιμουθίου» επίσημα εξελίχθηκε «στο συγχρονισμό δώδεκα ώρας». Ο συνδυασμός «συστήματος εκατό τοις εκατό» και «συγχρονισμού δώδεκα ώρας» κατέστησε το αρχαίο κινεζικό σύστημα συγχρονισμού όλο και περισσότερο τέλειο.
Στο τέλος της δυναστείας Ming και της αρχής της δυναστείας qing, τα δυτικά μηχανικά ρολόγια εισήχθησαν στην Κίνα. Επειδή το σύστημα δεν μπορεί να είναι διαιρετό με τις δώδεκα ώρες, το δεν είναι εύκολο να υπολογίσει, και έχουν αλλάξει 96 φορές, 108 φορές και 120 φορές. Ήταν όχι πριν από τη δυναστεία qing ότι επίσημα ορίστηκε ότι το α ήταν μέρα και νύχτα 96 γλυπτικές, με οκτώ γλυπτικές ανά ώρα, που διαιρέθηκε σε ανώτερες και χαμηλότερες τέσσερις γλυπτικές.
Τα κινεζικά κλασσικά μυθιστορήματα έχουν πάντα «την τρίωρη κίνηση μεσημεριού που κόβει», όπως «το ταξίδι στη δυτική» εννέα πλάτη: ο «εν λόγω πρωθυπουργός της Wei Zheng στο σπίτι, άποψη νύχτας ξηρά όπως, είναι 萟 θησαυρός, μόνο λι γερανών μυρωδιάς, εννέα ημέρες που η κακή νεράιδα επιτρέπει, κρατά στον αυτοκράτορα Jin Zhi νεφριτών, μαζί με τρεις το χρόνο του, όνειρο μεσημεριού πολλές παλαιός δράκος.» Σε τρία - τέταρτα του μεσημεριού, σύμφωνα με τη χρόνος-κρατώντας μέθοδο, ήταν δεκαπέντε λεπτά στο μεσημέρι δώδεκα. Σύμφωνα με τους μελετητές yin-yang, Yang qi είναι στην αιχμή του αυτή τη στιγμή, ενώ η σύγχρονη αστρονομία θεωρεί ότι το μεσημέρι είναι στην αιχμή του. Μεσημέρι τρία ο χρόνος είναι ο χρόνος της αρχαίας βαριάς εγκληματικής γραμμής αποκεφαλεται την τιμωρία, αυτή τη στιγμή η λειτουργία ρωτά αποκεφαθείτε, το αέριο Yang είναι πιό πολύ sheng, το αέριο Yin αφότου θα διαλύσει αμέσως ο θάνατος του προσώπου, ο εγκληματίας που διαπράττει ένα μισητό έγκλημα, είναι αποκεφαμένο «ακόμη και φάντασμα όλοι δεν μπορούν να κάνουν», για να παρουσιάσουν αυστηρή τιμωρία. Τα μικρότερα εγκλήματα, μπορούν να κοπούν το μεσημέρι, να αφήσουν το φάντασμά του να κάνει. Έτσι, «τρία λεπτά το μεσημέρι, το όνειρο έκοψε jinghe τον παλαιό δράκο», για να δείξει ότι το παλαιό έγκλημα δράκων είναι πολύ σοβαρό.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας