Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : James

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : 13488888888

Free call
Γραμμή Παραγωγής
  • room2 δείγμα
  • δείγμα δωμάτιο 3
  • Γραμμή συναρμολόγησης
  • η ομάδα παραγωγής

Μιλώντας γενικά, όταν κινείται ένα σημείο όσον αφορά ένα ισότιμο σύστημα, η γραμμή ή το τμήμα ή η καμπύλη που διαμορφώνονται από την κίνησή της είναι ένας από το χρόνο του σημείου σε στάση όσον αφορά το ισότιμο σύστημα. Κάθε σημείο αντιστοιχεί στους πολλαπλάσιους χρόνους. Σχετικά με έναν ορισμένο χρόνο, το στάσιμο σημείο αρχίζει γρηγορότερα και ο χρόνος είναι πιό αργός. Όταν η ταχύτητα είναι η ίδια με το κινούμενο σημείο στο χρόνο, οι χρονικές στάσεις. Όταν η ταχύτητα υπερβαίνει το σημείο, είναι ισοδύναμη με να πάει πίσω στο παρελθόν.

Σχετικός χρόνος

Αυτός είναι πραγματικός - χρόνος, πραγματικός - χρόνος. Αναφέρεται στο χρόνο που λαμβάνεται όταν δεν κινείται ένα σημείο στην πρόσθετη διάσταση.

Απόλυτος χρόνος

Αυτός είναι φανταστικός χρόνος, φανταστικός χρόνος. Αναφέρεται στο χρόνο που λαμβάνεται για να κινηθεί στην πρόσθετη διάσταση.

Σχέση με το διάστημα

Διαστημικός κάνει τα πράγματα να έχουν το changeability, δηλ., λόγω της ύπαρξης του διαστήματος, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν. Το διάστημα είναι ένα πράγμα χωρίς ενέργεια, δηλ., όταν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, η ενέργεια που παράγεται από την αλλαγή έχει ακυρώσει έξω με την ενέργεια της παρεμπόδισης. [3] η περιγραφή των αλλαγών σημείου στο διάστημα καλείται περιγεγραμμένο σημείο αντιστοιχεί στο χρόνο του σημείου [όταν θα έχουν οι κινήσεις σημείου προς μια ορισμένη θέση, το περιγεγραμμένο σημείο μια μοναδική αντίστοιχη θέση, η οποία καλείται θέση του περιγεγραμμένου σημείου αυτή τη στιγμή].

Η θέση του περιγεγραμμένου σημείου μπορεί να αλλάξει με το χρόνο και να παραμείνει αμετάβλητη. Μπορεί να μαθευτεί ότι ο χρόνος έχει μια λειτουργική σχέση με τη θέση του περιγεγραμμένου σημείου.

OEM / ODM

Μιλώντας γενικά:

Η βαρύτητα, αφ' ετέρου, είναι μια καθολική δύναμη μεταξύ όλων των μορφών ενέργειας ή της Μασαχουσέτης. Δεν μπορεί να περιοριστεί στη μεμβράνη, αντ' αυτού, αυτό πρέπει να διαπεράσει το ολόκληρο διάστημα. Επειδή η βαρύτητα μπορεί όχι μόνο να διαλύσει, αλλά και να διαδώσει έξω στις πρόσθετες διαστάσεις, πρέπει να αποσυντεθεί περισσότερο με την απόσταση απ'ό, τι με την ηλεκτρική ενέργεια. Η ηλεκτρική ενέργεια είναι περιορισμένη στη μεμβράνη. Εντούτοις, ξέρουμε από τις παρατηρήσεις των τροχιών των πλανητών ότι το βαρύτητας τράβηγμα του ήλιου μειώνεται όπως ο πλανήτης απομακρύνεται από τον ήλιο, με τον ίδιο τρόπο που η ηλεκτρική ενέργεια μειώνει με την απόσταση.

Έτσι, εάν ζούμε σε μια μεμβράνη, πρέπει να υπάρξει κάποιος λόγος για τον οποίο η βαρύτητα δεν διαδίδει έξω από τη μεμβράνη πολύ μακριά, αλλά είναι περιορισμένη στην εγγύτητά της. Μια δυνατότητα είναι ότι οι πρόσθετες διαστάσεις καταλήγουν σε μια δεύτερη μεμβράνη σκιών, όχι μακριά από αυτήν που ζούμε. Δεν μπορούμε να δούμε αυτήν την μεμβράνη σκιών, επειδή το φως μπορεί μόνο να ταξιδεψει κατά μήκος της μεμβράνης, όχι μέσω του διαστήματος μεταξύ των δύο μεμβρανών. Εντούτοις, μπορούμε να αισθανθούμε το βαρύτητας τράβηγμα των αντικειμένων στη μεμβράνη σκιών. Θα μπορούσαν να υπάρξουν γαλαξίες σκιών, να σκιάσουν τα αστέρια και ακόμη και τους ανθρώπους σκιών που να εκπλαγούν να αισθανθούν το βαρύτητας τράβηγμα του υλικού από τις μεμβράνες μας. Για μας, αυτό το είδος αντικειμένου σκιών εμφανίζεται ως σκοτεινό θέμα, το οποίο είναι αόρατο θέμα. Αλλά η βαρύτητά της μπορεί να γίνει αισθητή.

Στην πραγματικότητα, έχουμε τα στοιχεία του σκοτεινού θέματος στο γαλαξία μας. Το ποσό υλικού που μπορούμε να δούμε δεν είναι αρκετό για τη βαρύτητα να κρατήσει τους περιστρεφόμενους γαλαξίες από κοινού. Εκτός αν υπάρχει κάποιο σκοτεινό θέμα, ο γαλαξίας θα πετάξει χώρια. Ομοίως, το ποσό θέματος που παρατηρούμε στις συστάδες γαλαξιών δεν είναι αρκετό να τις κρατήσει από να διαδώσει έξω, έτσι πρέπει να υπάρξει σκοτεινό θέμα. Φυσικά, οι μεμβράνες σκιών δεν είναι απαραίτητες για το σκοτεινό θέμα. Το σκοτεινό θέμα μπορεί απλά να είναι κάποια μορφή θέματος που είναι δύσκολο να παρατηρηθεί, όπως τα wimps, ή οι καφετιοί νάνοι και τα χαμηλός-μαζικά αστέρια που δεν είναι ποτέ αρκετά καυτοί να καψουν το υδρογόνο.

Επειδή η βαρύτητα αποκλίνει στην περιοχή μεταξύ της μεμβράνης μας και της μεμβράνης σκιών, η βαρύτητας έλξη μεταξύ δύο γειτονικών αντικειμένων στη μεμβράνη μας μειώνεται πιό αισθητά με την απόσταση απ'ό, τι με την ηλεκτρική ενέργεια, επειδή το τελευταίο είναι περιορισμένο στη μεμβράνη. Μπορούμε να είμαστε σε θέση να μετρήσουμε τη συμπεριφορά κοντός-απόστασης της βαρύτητας στο εργαστήριο χρησιμοποιώντας τα όργανα που αναπτύσσονται από το Sir Cavendish του Καίμπριτζ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει οποιεσδήποτε διαφορές με την ηλεκτρική ενέργεια, το οποίο σημαίνει ότι οι μεμβράνες δεν μπορούν να είναι ένα περισσότερο από εκατοστόμετρο χώρια. Αυτό είναι μικρό από τα αστρονομικά πρότυπα, αλλά τεράστιος σύγκρινε με τον ανώτερο που δεσμεύθηκε άλλων πρόσθετων διαστάσεων. Οι νέες μετρήσεις της βαρύτητας στις σύντομες αποστάσεις γίνονται για να εξετάσουν την έννοια ενός «κόσμου μεμβρανών». [5]

Η βαρύτητα μπορεί να κάμψει το διάστημα, έτσι μπορεί να ταξιδεψει στις πρόσθετες διαστάσεις (όπως μια γραμμική λειτουργία που περιγράφεται από δύο unknowns) με την κίνηση μέσω του εικονικού χρόνου στους παράλληλους κόσμους, έτσι μπορεί να ταξιδεψει μέσω του χρόνου από τη βαρύτητα.

Ε & Α

Χρόνος ζώνης: ένα σύστημα του χρόνου που μετριέται σε μια ομοιόμορφη σφαιρική διαφορά ώρας. Όταν ο ήλιος λάμπει, είναι δώδεκα η ώρα το μεσημέρι. Αλλά ο χρόνος όταν λάμπει ο ήλιος είναι διαφορετικός στις διαφορετικές θέσεις. Παραδείγματος χάριν, είναι 12 το μεσημέρι στη Σαγκάη, και διαρκεί πέντε ώρες για τους κατοίκους της Μόσχας για να δει τον ήλιο. Είναι ήδη 2pm στο Σίδνεϊ, Αυστραλία. Έτσι εάν όλες οι θέσεις χρησιμοποιήσουν τα πρότυπα τοπικής ώρας, θα φέρει πολλή δυσχέρεια στη διοίκηση, τη μεταφορά, και τη καθημερινή ζωή. Για να υπερνικήσει αυτήν την δυσκολία, οι αστρονόμοι βρήκαν μια λύση: διαιρέστε το παγκόσμιο γεωγραφικό μήκος με 15 βαθμούς, έτσι ώστε υπάρχουν 24 ζώνες. Τα ομοιόμορφα χρονικά πρότυπα υιοθετούνται σε κάθε περιοχή, η οποία καλείται «χρόνος ζώνης». Η διαφορά μεταξύ των παρακείμενων περιοχών είναι μια ώρα. Όταν οι άνθρωποι πηγαίνουν ανατολικά από μια περιοχή σε μια παρακείμενη περιοχή, θέτουν τα ρολόγια τους μια ώρα μπροστά. Πηγαίνετε μερικές ώρες γρηγορότερα εάν περπατάτε μέσω μερικών περιοχών. Αντίθετα, όταν άνθρωποι που κινούνται δυτικά από μια περιοχή προς μια παρακείμενη περιοχή, θέτουν τα ρολόγια τους υποστηρίζουν μια ώρα. Θέστε πίσω μερικές ώρες εάν περπατάτε μέσω μερικών περιοχών. Στους αερολιμένες και άλλα κέντρα μεταφορών. Οι αντίστοιχες περιοχές των παγκόσμιων μεγάλων πόλεων είναι συχνά διευκρινισμένες για να διευκολύνουν τους ταξιδιώτες.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας