Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Η ροή της γιόγκας

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Η ροή της γιόγκας

Η γιόγκα ροής είναι επίσης γνωστή ως γιόγκα ροής. Από τη δύση, είναι ένα μίγμα γιόγκας hatha και γιόγκας ashtanga. Το δόγμα και η δυσκολία του βρίσκονται κάπου - μεταξύ.

Η αρχική μετακίνηση κάθε επιπέδου γιόγκας ροής αρχίζει επίσης από την προσευχή Α και Β ήλιων, και ασκείται αρκετές φορές, που ακολουθούνται από τις μεμονωμένες μετακινήσεις, και τελικά άκρες με τα handstands και την ανάπαυση. Οι πιό κλασικές και κινήσεις κούρασης Vinyasa στη γιόγκα ashtanga απλοποιούνται ή ακόμα και αποβάλλονται, σώζοντας την ενέργεια επαγγελματιών. Είναι φυσικότερα φορολογώντας από την παραδοσιακή γιόγκα hatha.

Η γιόγκα ροής είναι δημοφιλέστερη στις ευρωπαϊκές και αμερικανικές χώρες. Υπάρχουν επίσης πολλά στούντιο γιόγκας στη γιόγκα ροής διδασκαλίας της Κίνας, εξετάζοντας τη γενική φυσική ποιότητα των ανθρώπων, αυτή η μορφή γιόγκας είναι εύκολο να δεχτεί.

Κατάλληλος για: υγιείς νέοι, οι οποίοι θέλουν να χάσουν το βάρος και να αποτοξινώσουν, πρακτική γιόγκας hatha για περισσότερο από ένα εξάμηνο. Δεν συστήνεται για τον ασθενικά.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: η αρχή της γιόγκας ροής είναι παρόμοια με τη γιόγκα hatha, κατάλληλη για τους απλούς ανθρώπους στην πρακτική. Τα ενδιάμεσα και πιό υψηλά επίπεδα δυσκολίας αυξάνονται βαθμιαία για να προετοιμαστούν για τη μελλοντική πρακτική της γιόγκας ashtanga, έτσι δεν συστήνεται για τους αρχαρίους.

Σημείωση: η μετακίνηση γιόγκας ροής είναι συνεχής και ομαλή. Οι άνθρωποι με τη φτωχή σωματική δύναμη μπορούν να πάρουν ένα σύντομο υπόλοιπο στη μέση για να σώσουν την ενέργειά τους. Καλείται επίσης γιόγκα ροής επειδή οι μετακινήσεις καθορίζονται, όπως τη ροή, έτσι είναι πολύ χρήσιμο για την άσκηση της υπομονής.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας