Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Γιόγκα Tantric

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Γιόγκα Tantric

Γνωστός στο εξωτερικό ως γιόγκα Tantra Είναι επίσης γνωστό ως μάντρα-Yana, vidya-dhara - Yana, εσωτερικό tha - Yana, phala-Yana, vajra-Yana. Είναι ένας συνδυασμός ενός μέρους του βουδισμού mahayana στην Ινδία και του brahmanism από το 7ο στο 12ο αιώνα.

Βουδισμός που διαδίδεται στο Θιβέτ, Κίνα. Στο 8ο αιώνα, αφότου πήγε το διάσημο ινδικό tantric κύριο padmasambhava στο Θιβέτ, βοηθήστε το β του θιβετιανού βουδιστικού akamatsu βασιλιάδων (που βασιλεύεται 755-797) «η μαγική», υπερνικημένη τοπική πρωτόγονη θρησκεία στο Θιβέτ, και συγχρόνως, το padmasambhava θα περιείχε τροποποιεί το υψηλότερο στάδιο tantric τεσσάρων ανώτατων κατώτατων σημείων της INDRA γιόγκας της Ινδίας εισάγεται στο θιβετιανό tantrism vajrayana. Στην αρχή του 13ου αιώνα, μετά από την εξάλειψη του βουδισμού στην Ινδία, μόνο ο θιβετιανός βουδισμός διατήρησε την πλήρη μορφή των τεσσάρων κλάδων του tantric βουδισμού. Διαμόρφωσε ένα σύστημα της απόκρυψης.

Η φυσιολογική βάση της tantric ανώτατης γιόγκας «ευτυχής διπλή τύχη ουρανού» και διπλή πρακτική είναι η θεωρία τριών φλεβών και επτά chakras και «φιδιού jundala». Ο αποκαλούμενος «ευτυχής αέρας και η διπλή τύχη» είναι το μυστικό δόγμα και η ειδική πρακτική της tantric ανώτατης γιόγκας. Τη θεωρία της ριζοβολούν στο tantric sutra daji και. Το Kong ding jing και το nikkei DA είναι για τη μυστική σφαίρα μόνος-παρουσιάσεων αποδείξεων του Βούδα.

Τα χαρακτηριστικά της θιβετιανής μυστικής γιόγκας είναι σύνθετο σχέδιο mandala (Yantra), λεπτομερή θρησκευτικά τελετουργικά, μυστικό περιεχόμενο, ευλογία γκουρού, μέθοδος πρακτικής τη σεξουαλική ενέργεια για να σύρουν έξω την ενέργεια ζωής, μέθοδος πρακτικής μεταβαλλόμενης υλικής, μεγάλης τελειότητας των κόκκινων διδασκαλιών, handprint των άσπρων διδασκαλιών, κ.λπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας