Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Καυτή γιόγκα

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Καυτή γιόγκα

Το Bikram, ένας Ινδός, ίδρυσε το καυτό σύστημα γιόγκας στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες προκάλεσαν αμέσως αίσθηση στον κόσμο γιόγκας. Αν και η πρακτική θεωρείται από μερικούς κλασσικούς γιόγκη όχι σε συμφωνία με τις παραδοσιακούς έννοιες και τους κανόνες, η καυτή γιόγκα έχει αναμφισβήτητα μια πιστή ακολουθία. Η καυτή γιόγκα είναι πολύ αυστηρή στις απαιτήσεις περιοχών και θερμοκρασίας, επαγγελματίες στην πρακτική 26 βασική στάση στο υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον 38℃-42℃, βασικά 10 λεπτά μετά από να ιδρώσει. Η καθημερινή καυτή γιόγκα μπορεί να διευκολύνει τα προβλήματα όπως η σκλήρυνση των αρτηριών, υψηλή - χοληστερόλη και ανώμαλη πίεση του αίματος.

Η καυτή γιόγκα για να μειώσει το βάρος, αποτοξινώνει, σμιλεύει τον αριθμό έχει την πολύ καλή επίδραση, είναι δημοφιλέστερη μέθοδος πρακτικών καινοτομίας.

Κατάλληλος για: οι άνθρωποι που είναι καλά στην υγεία, δεν έχουν καμία σοβαρή ασθένεια ή τις κρυμμένες ασθένειες, και θέλουν να χάσουν το βάρος και να αποτοξινώσουν. Οι καρδιακές παθήσεις, η υψηλή πίεση αίματος, το σοβαρές μάτι και οι ασθένειες αυτιών, διαβήτης, που ανακτούν από τις σοβαρές ασθένειες, έγκυοι γυναίκες, άνθρωποι υπο--υγείας δεν είναι κατάλληλες για την άσκηση Κρύο, πυρετός και άλλοι οξείς ασθενείς, σοβαρή ασθένεια ή χειρουργική επέμβαση σύντομα μετά από την αρχή της πρακτικής

Άνθρωποι που τα συχνές gyms και η εστίαση στην άσκηση είναι πιό δεκτικά. Εάν ασκείτε σπάνια, επιλέξτε προσεκτικά. Το δοκιμάστε έξω πρώτα και δείτε εάν το σώμα σας μπορεί να το χειριστεί.

Χαρακτηριστικά: ο ιδρώτας μπορεί να αφαιρέσει τις τοξίνες από την επιφάνεια σωμάτων, να καθαρίσουν το νευρικό σύστημα. Η παραδοσιακή γιόγκα hatha και ashtanga χρησιμοποιεί τις στάσεις που αναγκάζουν τον επαγγελματία για να ιδρώσουν βαριά, με αυτόν τον τρόπο αποβάλλοντας τα απόβλητα από το σώμα. Το καυτό καυτό περιβάλλον γιόγκας αντί πολλής σκληρής πρακτικής, απλοί άνθρωποι πηγαίνει μέσα, ακόμη και χωρίς να κάνει οποιαδήποτε άσκηση θα ιδρώσει. Πολλές προσωπικότητες στηρίζονται στην καυτή γιόγκα για να χάσουν το βάρος, και οι όλο και περισσότεροι άνθρωποι στην Κίνα δοκιμάζουν το σύστημα γιόγκας.

Στη θερμοκρασία δωματίου οι μυ'ες και οι τένοντές σας είναι δύσκαμπτοι, αλλά στις υψηλές θερμοκρασίες θα διαπιστώσετε ότι το σώμα σας είναι εκπληκτικά εύκαμπτο, δίνοντας σας την εμπιστοσύνη σε σας. Αυτό είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της καυτής γιόγκας.

Σημείωση: σε περίπτωση υπερβολικού ιδρώτα, η αφυδάτωση, η ναυτία, η υπερβολική κούραση, ο κοιλιακός πόνος και άλλα συμπτώματα, παρακαλώ σταματούν αμέσως και βγαίνουν για τον εξαερισμό. Εάν τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται μετά από μερικές προσπάθειες, σημαίνει ότι το σώμα σας δεν είναι κατάλληλο για αυτό το σύστημα γιόγκας, συστήνεται να επιλεχτεί άλλο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας