Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Γιόγκα Hatha

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Γιόγκα Hatha

Στη λέξη Hatha, «το εκτάριο» σημαίνει τον ήλιο και «το tha» σημαίνει το φεγγάρι. Το Hata αντιπροσωπεύει το αρσενικό και το θηλυκό, μέρα και νύχτα, Yin και Yang, κρύος και καυτός, μαλακός και σκληρός, και οποιαδήποτε άλληδήποτε ισορροπία των αντιθέτων που συμπληρώνουν το ένα το άλλο.
Η γιόγκα Hatha θεωρεί ότι το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από δύο συστήματα, κάποιο είναι το πνευματικό σύστημα Κάποιο είναι σύστημα σωμάτων. Η μεγαλύτερη μέρος της συνηθισμένης διανοητικής δραστηριότητας του ατόμου είναι αναταραχή και αναταραχή, απόβλητα των ικανοτήτων όπως η κούραση, ενθουσιασμός, θλίψη, ενθουσιασμός, και μόνο ένα μικρό μέρος του ανθρώπινου σώματος χρησιμοποιείται για να στηρίξει τη ζωή.
Γενικά, εάν η αναταραχή δεν είναι σοβαρή, μπορεί να αποκατασταθεί φυσικά από το υπόλοιπο, αλλά χωρίς τον ενεργούς μόνος-έλεγχο και κανονισμό, η αναταραχή θα οδηγήσει όλο και περισσότερο στις διανοητικές και φυσικές ασθένειες. Η στάσης μέθοδος μπορεί να σπάσει την αρχική διαταραχή, να εξαλείψει τους παράγοντες της αστάθειας σωμάτων, να σταματήσουν το φαύλο κύκλο της μετακίνησης Μέσω του pranayama, το εμπόδιο του νευρικού συστήματος στο σώμα καθαρίζεται. Μέσω του pongda, η ενέργεια του σώματος ελέγχεται και χρησιμοποιείται.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας