Σκληρή μίνι προσαρμοσμένη σπείρα κάλυψης χαρτονιού - συνδεδεμένο σημειωματάριο

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Ningbo

Περιγραφή προϊόντων

Σκληρή μίνι προσαρμοσμένη σπείρα κάλυψης χαρτονιού - συνδεδεμένο σημειωματάριο

 

Μίνι σημειωματάριο
Λευκότητα και ομαλότητα ασφαλίστρου για την τέλεια επιφάνεια γραψίματος
Φορητό μέγεθος
Σκληρή κάλυψη χαρτονιού
Διαθέσιμος στη γραφική παράσταση (5mm), το οριζόντιο ευθυγραμμισμένο και έγγραφο Unruled

 

Η Co. χαρτικών Xingda Ningbo, ΕΠΕ είναι μια sino-ξένη κοινοπραξία που έχει το δικαίωμα να ενεργοποιήσει την εισαγωγή και να εξαγάγει και που έχει το διαφοροποιημένο διοικητικό τρόπο. Ιδρυμένη το 2001, η επιχείρηση βρίσκεται σε No.2, το δρόμο νότιου Yongjiang, την επιστήμη Beilun & το πάρκο τεχνολογίας Ningbo, καλύπτει έναν τομέα πάνω από 7000 τετραγωνικών μέτρων, συνδέει με Beilun που ο λιμένας-δεύτερος σε βαθιά νερά λιμένας στην Κίνα στο Βορρά, συνδέει επάνω την εθνική οδό Huhangyong στο νότο, και είναι μόνο κίνηση μισής ώρας στον αερολιμένα Ningbo με το όμορφο περιβάλλον και την κατάλληλη μεταφορά. Τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη βρετανική αγορά, τη γαλλική αγορά, τη αμερικανική αγορά και την αγορά του Μεξικού.
     
    Η επιχείρηση συμμετέχει κυρίως σύνολα χαρτικών κατασκευής στα διάφορα, έξοχα σημειωματάρια, αρίστης ποιότητας δείγματα και συσκευασία φουσκαλών, με την ετήσια αξία παραγωγής RMB 50 εκατομμύρια, και η κύρια συσκευασία σημειωματάριων και φουσκαλών προϊόντων μπορεί να προσαρμοστεί ελαστικά σύμφωνα με διαφορετικό αίτημα προδιαγραφών του πελάτη, με τη μηνιαία παραγωγή μέχρι 1,5 εκατομμύριο βιβλία (σύνολα) αυτή τη στιγμή, και σημαντικούς συνεταιριστικούς πελάτες wal-Mart, Disney και BBC.
 
     Από την ίδρυσή της, η επιχείρηση έχει επιμείνει στη θρησκεία παραγωγής «της ύπαρξης τίμια και πιστευτή, της ποιότητας πρώτα» και της διοικητικής ιδέας «του υψηλότερου αγαθού, ξεπληρώνοντας την κοινωνία». Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει περισσότερους από 100 υπαλλήλους, με τη διαχείριση 30 και το τεχνικό προσωπικό μεταξύ τους, και περισσότερους από 40 εξοπλισμούς συνόλων. Η επιχείρηση έχει καθιερώσει τις τυπώνοντας εγκαταστάσεις, τις εγκαταστάσεις εγκοπών, τις εγκαταστάσεις ηπποδρομιακού στοιχήματος, τις εγκαταστάσεις φουσκαλών, τις συσκευάζοντας εγκαταστάσεις και τις εγκαταστάσεις χαρτοκιβωτίων εισάγετε πολλά χρήματα για να αγοράσετε τον Τύπο όφσετ τέσσερις-χρώματος, τη double-sided εκτύπωση και τον πρόγραμμα-ελεγχόμενο κόπτη εγγράφου, και αφιερωμένος στη δημιουργία της πρώτης τάξεως ποιότητας με τους προηγμένους εξοπλισμούς, τη θαυμάσια ικανότητα, την επαγγελματική τεχνολογία και την επιστημονική διαχείριση.

     Η επιχείρηση έχει περάσει iso9001-2000 ποιοτική πιστοποίηση το 2008 και η παραγωγή, διοικητικός δείκτης είναι όλες σύμφωνα με τα πρότυπα του πελάτη ή της ανατεθειμένης αξιολόγησης εργοστασίων τρίτων, η οποία έχει θέσει τα θεμέλια για τη μακροπρόθεσμη συνεργασία. Η επιχείρηση έχει περάσει επιτυχώς όλο τον απαραίτητο τεχνικό δείκτη της αξιολόγησης εργοστασίων BBC και SGS και του ελέγχου, και η πιστοποίηση ICTI είναι ελέγχοντας. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει αξιολογηθεί ως «προηγμένη μονάδα», «σημαντική μονάδα», «πρώτη επιχείρηση βαθμού» και «πιστωτική ιδιωτική επιχείρηση» από το διοικητικό τμήμα βιομηχανίας και επιχειρήσεων και την πολιτιστική ένωση περιοχής για πολλές φορές, και γίνεται ο διορισμένος προμηθευτής της περιοχή-ισόπεδης επιχείρησης κυβερνητικής αγοράζοντας εκτύπωσης.

     Η επιχείρηση έχει το καλές επιχειρησιακό περιβάλλον, τη ικανότητα παραγωγής και τη φήμη της τιμής, η οποία έχει θέσει τους ευνοϊκούς όρους για την επιχείρηση για να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη συνεταιριστική σχέση με τον πελάτη. Δέκα έτη συσσώρευσης, Co. χαρτικών Ningbo Xingda, ΕΠΕ θα συνδέσουν το παρελθόν με το μέλλον και θα συνεργαστούν με περισσότερες επιχειρήσεις.
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά