Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Σακάκι δέρματος για PU σακακιών πέτου παλτών των νέων ατόμων φθινοπώρου/χειμώνα ατόμων 2018 το λεπτό κορεατικό γρύλο εκδόσεων μόδας σακακιών δέρματος

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Σακάκι δέρματος για PU σακακιών πέτου παλτών των νέων ατόμων φθινοπώρου/χειμώνα ατόμων 2018 το λεπτό κορεατικό γρύλο εκδόσεων μόδας σακακιών δέρματος

Το σχέδιο ψηφίσματος που καθιερώνει τη διεθνή ημέρα γιόγκας 6,21 υποστηρίχτηκε από την Ινδία και υποστηρίχθηκε από 175 κράτη μέλη. Την πρόταση εισηγήθηκε αρχικά το ινδικό modi narendra πρωθυπουργών στη 69η σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης των Η.Ε. Η γιόγκα ενσωματώνει την ενότητα του μυαλού και του σώματος, της σκέψης και της δράσης… Αυτή η ολιστική προσέγγιση ωφελεί την υγεία και την ευημερία μας. Η γιόγκα είναι όχι μόνο άσκηση Είναι ένας τρόπος να βρεθεί, τον κόσμο και τη φύση όλοι σε μια.»
Το ψήφισμα δηλώνει ότι «είναι σημαντικό για τα άτομα και όλους τους ανθρώπους να κάνουν τις υγιέστερες επιλογές και να υιοθετήσουν τους υγιέστερους τρόπους ζωής». Εν προκειμένω, ποιος έχει πιέσει τα κράτη μέλη για να ενθαρρύνει περισσότερη σωματική δραστηριότητα. Η φυσική αδράνεια ταξινομεί αυτήν την περίοδο μεταξύ των top 10 αιτιών θανάτου παγκοσμίως και είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τις noncommunicable ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της καρδιαγγειακής πάθησης, του καρκίνου και του διαβήτη.
Αλλά η γιόγκα είναι περισσότερο από ακριβώς μια σωματική δραστηριότητα. Πρίν ψηφίζει για το ψήφισμα, η Γενική Συνέλευση kutesa Προέδρου Sam τόνισε: «η γιόγκα έχει ασκηθεί από τους ανθρώπους από όλες τις κοινωνικές τάξεις για αιώνες, που αναγνωρίζουν τη μοναδική ταυτότητα μυαλό-σωμάτων της. Η γιόγκα δημιουργεί την αρμονία μεταξύ της σκέψης και της δράσης.»

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας