Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Γιόγκα Iyengar

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Γιόγκα Iyengar

Κύριος iyengar, 95, είναι ο ιδρυτής της iyengar γιόγκας. Μερικοί λένε ότι αυτό το σύστημα της γιόγκας είναι ένα όφελος για τους αρχαρίους, τους ασθενείς, και τους ηλικιωμένους.

Ο κ. Iyengar, που μεγάλωσε ασθενικά, άρχισε τη γιόγκα hatha ως τρόπο να ενισχυθεί το σώμα του και να επιτευχθεί ένα υψηλό επίπεδο. Στα μέσα τηςδεκαετίας του '60, iyengar περιλήφθηκε σε ένα τροχαίο που τον άφησε ανίκανο να εκτελέσει ακόμη και τις απλούστερες στάσεις. Μετά από εννέα έτη εξαιρετικών εμμονής και σκληρής δουλειάς, iyengar που ανακτάται. Το Iyengar έγινε τόσο ενήμερο για τον πόνο της ασθένειας και τη θεραπεύοντας δύναμη της γιόγκας ότι δημιούργησε το διάσημο, θεραπεύοντας iyengar σύστημα. Η γιόγκα Iyengar αναγνωρίζεται δεδομένου ότι η περισσότερη προσοχή στην πρακτική της στάσης, αυτό μπορεί να συντονίσει την ισορροπία σωμάτων, η επίδραση θεραπείας ασθενειών είναι πολύ καλή.

Για να ασκήσετε τη iyengar γιόγκα, πρέπει να πληρώσετε τη ειδική προσοχή στις λεπτομέρειες των διάφορων μερών του σώματος και να είστε καλοί στη χρησιμοποίηση των διάφορων βοηθητικών στηριγμάτων. Η σειρά μαθημάτων είναι αργή και ελεγχόμενη. Η στάσης σταθερότητα προωθεί βαθιά να αναπνεύσει, και η συνειδητή συγκέντρωση αυξάνει τη διανοητική δύναμη.

Κατάλληλος για: σκληρό σώμα, ασθενείς, μετά τον τοκετό αποκατάσταση μετά από τη χειρουργική επέμβαση.

Πολλοί άνθρωποι ανακτούν από τη iyengar γιόγκα αλλά την βρίσκουν πάρα πολύ θαμπή εάν είναι οξύθυμοι.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: ποικίλα εκθαμβωτικά στηρίγματα είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της iyengar γιόγκας και της παραδοσιακής γιόγκας. Πολλά από θέτουν εκτελούνται με τους ξύλινους φραγμούς, τους πάγκους, sandbags, τα καλύμματα, τα μαξιλάρια, και τις κορδέλλες για να αυξήσουν τη σειρά της κίνησης. Μειώνει επίσης την πολυπλοκότητα πολλών φαινομενικά απρόσιτων μετακινήσεων, ωφελώντας κατά συνέπεια τους σπουδαστές των διαφορετικών φυσικών επιπέδων.

Σημείωση: η iyengar γιόγκα είναι γνωστή για την ασφάλεια και τη βραδύτητά της, οι οποίες μπορούν να ακονίσουν ένα μανιακό τεμπεραμέντο. Αλλά δεδομένου ότι πολλοί γιόγκη έχουν επισημάνει, ένα από τα χειρότερα αποτελέσματα να στηριχθεί πάρα πολύ στον εξοπλισμό είναι να καλλιεργηθεί μια αίσθηση της τεμπελιάς και να παραμεληθεί η φυσική αύξησή κάποιου. Επομένως, κατά εκμάθηση αυτού του συστήματος γιόγκας, την είναι απαραίτητο να ερευνηθεί η δυνατότητα του σώματος όσο το δυνατόν περισσότερο, και να ριχτούν τελικά μακριά τα εργαλεία παρά τη στήριξη σε τους για τη ζωή.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας