Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Micle Cleanmo

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Γιόγκα Ashtanga

June 17, 2019

τελευταία εταιρεία περί Γιόγκα Ashtanga

Το sutra γιόγκας Patanjali στη μέθοδο οκτώ κλάδων, θεωρείται δεδομένου ότι το σύστημα πυρήνων της γιόγκας Astangha, είναι το παλαιότερο σύστημα πρακτικής γιόγκας.

Η γιόγκα Ashtanga είναι μια αυστηρή πρακτική. Η παγκόσμια δημοφιλέστερη πρακτική δημιουργήθηκε από PattabbiJois, ένας ινδικός δάσκαλος γιόγκας. Η γιόγκα Ashtanga διαιρείται σε τρία επίπεδα: βασικό επίπεδο, ενδιάμεσο επίπεδο και προηγμένο επίπεδο. Η χορογραφία κάθε επιπέδου καθορίζεται, αρχίζοντας από πέντε ηλιακά asanas Α και Β, με την αφθονία των στάσεων μέσα - μεταξύ, και τελειώνοντας με τα handstands και τα asanas. Ο σκοπός ότι οι ασκήσεις συνεχώς έτσι, εξαρτώνται από τη χρησιμοποίηση πολλής ποσότητας θερμότητας, προκειμένου να καθαριστεί το σώμα, τοξίνη συμπεράσματος.

Η γιόγκα Ashtanga χτίζει τη δύναμη, την ευελιξία και την αντοχή με έναν ισορροπημένο τρόπο. Πολλοί ενθουσιώδες ικανότητας στην Ευρώπη και την Αμερική είναι έντονοι σε αυτό. Στη δύση, αυτό το είδος γιόγκας καλείται επίσης «γιόγκα δύναμης». Μερικά στούντιο γιόγκας στην Κίνα έχουν αρχίσει τις κατηγορίες γιόγκας ashtanga, οι οποίες είναι δημοφιλείς με τους νέους, αλλά τα περισσότερα από τα είναι στοιχειώδη.

Τακτοποίηση για: αυτός ο τύπος γιόγκας απαιτεί ένα υψηλό επίπεδο της φυσικής ικανότητας, η στάση σε κάθε επίπεδο καθορίζεται, έτσι απαιτεί τον επαγγελματία για να είναι υγιή και υπομονετικό.

Η γιόγκα Ashtanga απαιτεί το ύφος αναπνοής, βασισμένος στο λαιμό μπορεί να κάνει μια μικρή αναπνοή λαιμού φωνής.

Σημείωση: αυτός ο τύπος γιόγκας δεν είναι κατάλληλος για τους αρχαρίους, τον ασθενικά, ή εκείνους που δεν έχουν ασκήσει τη γιόγκα για πολύ καιρό. Επειδή η ένταση είναι μεγάλη, μην ακολουθήστε τυφλά την πλήρη κίνηση περισσότερο, και αγνοήστε την ικανότητα ρουλεμάν του σώματος.

Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι και ελλιπείς της αναπνοής, σταματήστε. Εάν έχετε τον πόνο στο σώμα σας, σημαίνει ότι είστε πέρα από το όριο. Θυμηθείτε να αρχίσετε από την αρχή, από εύκολο να επιβραδύνει, να ενισχύσει βαθμιαία την πρακτική. Εναλλάξτε τη γιόγκα hatha με τη γιόγκα ashtanga.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας